UROVISION

Фила-Фарм ДООЕЛ нуди производи за урологија од германскиот производител UROVISION. Во производната програма на UROVISION се нудат уретрални стентови, нефростоми, уретрални катетри, трансуретрални катетри и балон катетри. Производите ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет.

Линк до каталогот: 
http://www.urovision.de/en/downloads/download-katalog.php

Повеќе информации за производителот погледнете на следниот линк: http://www.urovision.de/en