Новости и настани

Стручно предавање за примена на компресивна терапија при лекување на хронични рани

Повеќе

18 Ноември – Европски ден на рационална употреба на антибиотици

Европскиот ден за рационална употреба на антибиотици, за прв пат  се одбележува низ Европа на 18 ноември 2008 година и претставува Европска иницијатива за јавно здравје. Целта е да се подигне Повеќе

ФИЛА-ФАРМ дел од првиот Конгрес на физиотерапевти на Р. Македонија

Во организација на Здружението на физиотерапевти на Република Македонија за прв пат се одржа конгрес кој на едно место ги обедини физиотерапевтите од Македонија и од Повеќе

Pages