Philips

Undefined

Serag

Undefined

Денес се одбележува светскиот ден на фармацевтите!

Фармацевтите се здравствени професионалци кои може да ја имаат значајната улога во обезбедување на ефикасна грижа за пациентите. Тие имаат знаења и вештини кои овозможуваат менаџмент на терапијата со лекови, давање на совети за здравјето и превенција од болести, како и примарна здравствена заштита. 

Pages

Од идеја до реализација

Фила-Фарм ДООЕЛ е фирма посветена на создавање на најдобрите можни решенија за Вашата болница.

AZTEC HEART

EDWARDS

MAQUET GETINGE

SERAG WIESSNER

Настани и новости

18 Ноември – Европски ден на рационална употреба на антибиотици повеќе

18 Ноември – Европски ден на рационална употреба на антибиотици повеќе

Стручно предавање за примена на компресивна терапија при лекување на хронични рани повеќе

Стручно предавање за примена на компресивна терапија при лекување на хронични рани повеќе

Денес се одбележува светскиот ден на фармацевтите! повеќе

Денес се одбележува светскиот ден на фармацевтите! повеќе

Стопанската Комора на Македонија и додели на ФИЛА-ФАРМ Excellent SME Macedonia дигитален вебсајт сертификат повеќе

Стопанската Комора на Македонија и додели на ФИЛА-ФАРМ Excellent SME Macedonia дигитален вебсајт сертификат повеќе

ФИЛА-ФАРМ дел од првиот Конгрес на физиотерапевти на Р. Македонија повеќе

ФИЛА-ФАРМ дел од првиот Конгрес на физиотерапевти на Р. Македонија повеќе